Онлайн TV FM радіо FM пауза

Не стоять осторонь чужої біди: як БФ “Вектор милосердя” допомагає потребуючим. Відео

screenshot 36 - Не стоять осторонь чужої біди: як БФ "Вектор милосердя" допомагає потребуючим. Відео - rai.ua Новини

Розширили свою діяльність і стали важливим гравцем у підтримці переселенців та військових. Вже декілька років благодійний фонд “Вектор милосердя” активно допомагає сиротам, інвалідам та малозабезпеченим сім’ям Прикарпаття. А після початку повномасштабної війни – воїнам та переселенцям, розповідає керівник БФ Денис Курилів:

“Минулого року ми активно допомагали переселенцям, переміщеним діткам зі східних та південних регіонів нашої країни. Почали активно завозити допомогу з Європи: Польщі. Німеччини та Бельгії, де в нас є хороші контакти. ці всі речі збиралися фізичними особами досить активно. На цьому фоні було завезено дуже багато гуманітарної допомоги.”

Цю допомогу волонтери передали як людям в Івано-Франківську, так і відправили в інші регіони України. Крім того, доброчинці завезли 5 апаратів штучного дихання та анестезії. Обладнання передали Івано-Франківській міській лікарні та військовим госпіталям.

У прифронтові та деокуповані території волонтери відвозять продукти харчування, засоби гігієни і навіть питну воду. Крім того, передають одяг. А напередодні зими, зауважує керівник благодійного фонду Денис Курилів, потреба цих речей збільшується в рази.

Ще один вектор діяльності фонду – допомога військовим. Наразі динаміка гуманітарної допомоги – зменшилась, тож роботи у доброчинців побільшало. Відтак, найбільша потреба у дронах. Тож на закупівлю організовані збори коштів для 109 окремого гірсько-штурмового батальйону.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua