Онлайн TV FM радіо FM пауза

У двох лікарнях Коломиї відкрили бібліотеки

бібліотеки у лікарнях Новини

З такою ініціативою виступили працівники книгозбірень міста під час проведення благодійного книжкового фестивалю «Коломийський манускрипт». Наразі бібліотеки вже облаштували у обласному госпіталі ветеранів війни та центральній лікарні.

Перша бібліотека запрацювала в Коломийському обласному госпіталі ветеранів війни. Тут зібрана література видавців та авторів із кількох регіонів України. Наразі передали медустанові понад 300 екземплярів.

Очільниця міської бібліотеки розповіла, що видавці та автори, які приїжджали на благодійний книжковий фестиваль «Коломийський манускрипт» з радістю віддавали книги для формування бібліотек в медзакладах. А психологиня військового госпіталю зазначила, що такий великий вибір книжок довподоби не лише пацієнтам медзакладу, але й медперсоналу.

Керівник обласного госпіталю Володимир Федоришин каже, що кращої реабілітації для людей, що повертаються із фронту, як читання книжок, немає.

Також бібліотекарі того дня пригощали пацієнтів госпіталю домашніми смаколиками. А ще для них виступали колетиви художньої самодіяльності міста.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua