Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті від початку 2023 року виникло понад 1300 пожеж, в яких загинули 25 людей. Відео

pozhar ogon pozharnik situaciya - На Прикарпатті від початку 2023 року виникло понад 1300 пожеж, в яких загинули 25 людей. Відео - rai.ua Новини

Щороку з настанням осінньо-зимового періоду значно зростає й кількість пожеж, травмувань та загибелі людей. Усе це, каже керівник головного управління ДСНС в області Володимир Чернецький, недотримання та нехтування правилами пожежної безпеки при користуванні нагрівальними електро- і газовими приладами. А також – при експлуатації пічного опалення.

Також з настанням холодів почастішало побутове травмування людей. Тільки за 5 останніх днів зафіксовано три таких випадки. Ще одна велика помилка людей, зазначає головний рятувальник Прикарпаття, використання для обігріву приміщення печей та плит, що призначені для приготування їжі.

Крім того, за словами представника газорозподільної компанії, 35% багатоквартирних будинків на території області мають необслуговані димовентиляційні канали. Перед початком опалювального сезону котельні, теплогенераторні, калориферні установки, печі та інші прилади мають бути перевірені і відремонтовані.  

Загалом упродовж 2023 року на Прикарпатті виникло понад 1300 пожеж. У вогні загинули 25 осіб. Найбільше – в Івано-Франківському районі. Ще майже півсотні людей отримали травми.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua