Онлайн TV FM радіо FM пауза

Інспектували навчальні заклади на Майзлях: чи всюди тепло і безпечно

screenshot 5 8 - Інспектували навчальні заклади на Майзлях: чи всюди тепло і безпечно - rai.ua Новини

На останню у цьому сезоні велоінспекцію традиційно виїхали комунальники, заступники міського голови та очільник міста Руслан Марцінків. Цього разу вирушили у мікрорайон Майзлі. Вулицею Незалежності, через міст і убік вулиці Нової.

Також вирішили перевірити дошкільний та навчальний заклади цього мікрорайону. У дитсадку №15 «Гуцулочка» тепло. Тут, розповідає, завідувачка, опалення увімкнули 18 жовтня, одразу після розпорядження. Також подбали і про безпеку дітей – розширили та покращили приміщення укриття, розповідає завідувачка дитсадка Світлана Головенко: 

«Достатній температурний режим, тепла підлога на першому поверсі. Яку ми зробили за програмою «НЕФКО, маємо рекуператори, дають можливість циркуляції повітря і регулювання температури повітря такої, яка потрібна у приміщенні. Дивлячись, яке приміщення. В одних приміщеннях 19, в одних 20, ми регулюємо, звичайно, щоби не було перегріву… Укриття для 180 осіб. Щоденно відвідують 140-150 вихованців і плюс працівники закладу. Тому повністю можемо забезпечити укриттям наших здобувачів освіти.»

Далі велоінспекція попрямувала до ліцею №15. Тут також, запевняє, директор, школярі не мерзнуть. Опалення увімкнули 20 жовтня, тому тепловий режим у класах комфортний для учнів. Також цього навчального року у школі розширили укриття, залучивши цокольні приміщення.

«Ми розширили можливість безпеки для дітей, розширили кількість місць в укриттях. Задіяли цей зал, боксерський, ще ряд приміщень. Задіяли кабінет праці та буфет. І от нам допоміг локомотиворемонтний завод, дали нам 52 лавки, хороші і якісні, на металевій основі… 52 лавки, де ми можемо по 4-5 дітей посадити, і нам вдалося збільшити на цю кількість місць, тому ми змогли вийти повністю в звичайний режим роботи, хоча і в дві зміни.»

Остання у цьому сезоні велоінспекція видалась ефективною. Заклади освіти, у яких побували міський голова та його заступники, теплі, і безпечні. Також під час ранкового об’їзду Руслан Марцінків похвалив комунальників за виконані у цьому мікрорайоні доручень.

Сезон велоінспекцій поки завершується, додає Руслан Марцінків, але тільки на зимовий період. Вже наступного року з настанням тепла очільник міста, його заступники та комунальники знову вирушать на своїх двоколісниках перевіряти мікрорайони міста.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua