Онлайн TV FM радіо FM пауза

Юна коломиянка Єва Сморжанюк відвідала тиждень дитячої моди в Парижі. Відео

screenshot 17 8 - Юна коломиянка Єва Сморжанюк відвідала тиждень дитячої моди в Парижі. Відео - rai.ua Сюжети

Юна коломиянка Єва Сморжанюк вдвідала тиждень дитячої моди в Парижі. Окрім того дівчинка ще й взяла участь у святкуванні Дня української культури в Каннах. Там збиралися українські та іноземні політики. Єва представляла відомий українськи бренд одягу.

Єва Сморжанюк – ведуча відомого проєку “Подружки”. А ще дівчинка вже відома модель. Зізнається, в Парижі було просто фантастично.

У Парижі Єві навіть вдалось поспілкуватись із французьким політиком Олів’є Ведріном, який із теплими почуттями відгукується про Україну:

“Я постійно комунікую з українськими медійниками, зокрема із франківкою Марисею, а також із різними журналістами та військовими. Багато з моїх українських студентів зараз на передовій. Вони солдати і там воюють. Інколи я їм пишу повідомлення чи дзвоню. Стараюся бути в контакті з більшістю друзів з України. Я і надалі продовжую співпрацювати із Марисею і думаю, що ми матимемо ще багато різних проєктів, спрямованих на підтримку України.”

Мати дівчинки каже, що Єва дуже життєрадісна дитина, якій все цікаво. А разом із молодшим братиком вони веселий та розумний колектив.

А от вчителька Єви каже, що в неї надзичайний клас. Всі діти дуже талановиті. А Єва щей старанна та працелюбна.

Єва і до сьогоднішнього дня згадує про Париж, бо закохалася в нього. А ще він надихнув її та колег по прогамі “Подужки” активніше допомагати нашим захисникам на культурному фроні.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua