Онлайн TV FM радіо FM пауза

Майже три тисячі саджанців дубів та кленів висадили на Прикарпатті відомі атлети. Відео

screenshot 26 1 - Майже три тисячі саджанців дубів та кленів висадили на Прикарпатті відомі атлети. Відео - rai.ua Новини

На Прикарпатті понад пів сотні відомих атлетів із різних видів спорту – чемпіонів та призерів Олімпійських ігор, які приїхали практично з усіх регіонів нашої держави – висадили дерева. Цього разу – це майже три тисячі саджанців дубів та кленів. 

Олімпійський ліс саджали на території Тисменицького лісництва. Площа ділянки, розповідає головний лісничий Василь Данилюк, розміром у пів гектара.

олімпійці садять дерева

До доброї справи долучились понад пів сотні чемпіонів та призерів Олімпійських ігор з різних регіонів нашої держави. Серед них і головна тренерка збірної команди України з видів метань Ірина Новожилова.

Чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарає зізнається, що до цієї ініціативи приєднується не вперше. Раніше вже висаджував хвойні та фруктові дерева. Каже, нині дуже потрібно відновлювати ліси.

олімпійський ліс

Ця традиція, зазначає голова відділення національного олімпійського комітету в області Мирослав Карабін, існує з 2019 року.

Акція «Олімпійський ліс» відбулась у рамках семінару Асоціації олімпійців України, який проходив в Івано-Франківську.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua