Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іванофранківка вбила знайому та втекла з місця події. Відео

вбивство Новини

12 жовтня на лінію 102 зателефонував мешканець Івано-Франківська, який повідомив, що 26-річна мешканка Івано-Франківська нанесла ножове поранення 32-річній жінці. Потерпіла померла на місці події.

Правоохоронці встановили, що фігурантка вчинила конфлікт з чоловіком та його співмешканкою. Словесна перепалка, яка раптово виникла, переросла у бійку, під час якої підозрювана спричинила ножове поранення в область серця 32-річній жінці. Від отриманого тілесного ушкодження вона померла до приїзду швидкої допомоги. Після конфлікту фігурантка втекла з місця події. Про стало відомо зі сторінки Поліції Івано-Франківської області, пише РАІ.

Оперативні працівники за лічені години встановили особу підозрюваної та її місце знаходження. 26-річну мешканку Івано-Франківська виявили за місцем проживання. Вона раніше не судима. За місцем проживання поліцейські також виявили та вилучили ніж, яким ймовірно були завдані тілесні ушкодження потерпілій.

Слідчі повідомили їй про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Суд невдовзі обере міру запобіжного заходу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua