Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті рятувальники вчились гасити пожежу на залізниці

Дані навчання відбулися на одному з підприємств області за участю рятувальників, поліцейських, медиків та інших спеціальних служб.

Про це пише РАІ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області. За легендою навчань, на території залізничної станції виникла пожежа, яка на момент прибуття перших підрозділів поширилася на площу близько 250 м2, з можливим руйнуванням цистерн, пожежа поширювалась по коліях, загрожуючи сусіднім цистернам. Відбулася розгерметизація сусідньої цистерни з вінілхлоридом. Цистерни розташовані в хвостовій частині залізничного складу. До зони ураження потрапила 1 особа, яка потребувала невідкладної медичної допомоги.

рятувальники

Керівником гасіння пожежі подається команда на проведення рятування потерпілого та евакуацію його в безпечне місце, проводиться розвідка та здійснюється оцінка оперативної обстановки, спільно з адміністрацією залізниці проводяться необхідні заходи щодо захисту особового складу, який допущений до роботи в небезпечній зоні, організовуються пункти санітарної обробки та медичної допомоги особовому складу ,подається ствол на осадження хімічної хмари та на охолодження сусідніх резервуарів.

НС на залізниці

Відділеням гірничо-рятувального загону накладається бандаж на місце прориву цистерни з вінілхлоридом, рятувальниками продовжується пінна атака. Залізничний склад розчеплено, поїзд та врятовані вагони відведено на безпечну відстань від місця пожежі. На місці працює штаб з ліквідації НС. Пожежу ліквідовано, а відділенням РХБЗ ліквідовано витік вінілхлориду. Всі служби спрацювали оперативно, мета навчань досягнута.

386659700 631870889102278 6973403306958377491 n - На Прикарпатті рятувальники вчились гасити пожежу на залізниці - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua