Онлайн TV FM радіо FM пауза

Канадці провели на Прикарпатті навчання для медичних працівників ДСНС

screenshot 9 5 - Канадці провели на Прикарпатті навчання для медичних працівників ДСНС - rai.ua Сюжети

З метою покращення вмінь та навичок для медичних працівників системи ДСНС провели навчання з надання тактичної медичної допомоги пораненим в бойових умовах, а також при мінно-вибухових травмах. Вони організовані за сприяння неурядової канадської організації, яка від 2014 року допомагає українським рятувальникам.

Навчання поділили на дві частини. Спершу теоретична, а далі практична, де рятувальник за допомогою спеціального обладнання покращували свої вміння та навички.

З початком повномасштабного вторгнення потреба в навчаннях з надання домедичної допомоги є неабияк важливою для рятувальників, наголосив керівник громадської організації Андрій Юзюк, оскільки чим більше людей володітимуть цими знанням, тим менше буде загиблих від поранень.

Така співпраця є дуже цінною, наголосив начальник управління ДСНС, Володимир Чернецький. До того ж канадці не лише проводять постійні навчання для рятувальників, а й надають гуманітарну допомогу військовим.

Навчання з надання тактичної медичної допомоги пораненим в бойових умовах, а також при мінно-вибухових травмах планують проводити й надалі в інших областях, кажуть канадці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua