Онлайн TV FM радіо FM пауза

Для вирішення усіх запитів переселенців на Івано-Франківщині створили Раду з питань ВПО. Відео

screenshot 1 11 - Для вирішення усіх запитів переселенців на Івано-Франківщині створили Раду з питань ВПО. Відео - rai.ua Сюжети

Прикарпаття з перших днів великої війни стало прихистком для тих, хто був змушений рятуватись від російських окупантів. З того часу усіма питаннями внутрішньо переміщених осіб опікується як районна, так і обласна рада. Нині для вирішення усіх запитів переселенців на Івано-Франківщині створили Раду з питань ВПО.

З початку повномасштабної війни на територію Прикарпаття прибуло більше 150 тисяч внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні в області зареєстровано близько 128 тисяч таких людей.

На обласному, районному та місцевих рівнях активно опікуються питаннями внутрішньо переміщених осіб. Відтак, задля забезпечення всіх їх нагальних потреб на Прикарпатті створили Раду з питань ВПО. Такі ж структури є в кожному регіоні України.

До складу ради з питань ВПО увійшли 18 осіб. Шість із них – це працівники обласної військової адміністрації.

Перше засідання Ради з питань ВПО вже було проведено. На ньому було обрано голову цієї структури, заступника і секретаря. Стратегічна сесія Ради запланована 2 та 3 жовтня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua