Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтерський штаб «Українська команда» передав гуманітарну допомогу Обласній клінічній лікарні

screenshot 7 4 - Волонтерський штаб «Українська команда» передав гуманітарну допомогу Обласній клінічній лікарні - rai.ua Сюжети

Ентеральне харчування, питна вода та медичні фартухи. Доброчинці з волонтерського штабу «Українська команда» передали гуманітарну допомогу Обласній клінічній лікарні. Представниця штабу Мирослава Клим, розповідає, що вони вже не вперше надають подібну допомогу медичним закладам і її вдається отримати за сприяння європейських донорів:

“Ми не вперше в лікарні, ми привозили інвалідні візки, інші медичні засоби, ліки. Ми з радістю допомагаємо як тільки маємо можливість, і хочу наголосити, що ми це робимо не тільки в обласній лікарні, а й в інших медичних закладах нашого міста. Це стало можливим за сприяння французької компанії, яка співпрацює з волонтерським штабом «Українська команда». Вони надають нам гуманітарну допомогу і ми відповідно вже розвозимо її по закладах і по малозабезпечених громадянах .”

Дану допомогу в обласній клінічній лікарні роздали у відділення, де проходять реабілітацію наші захисники та захисниці, розповідає завідувачка відділення Леся Шотурма:

“Більше ми будемо розприділяти там, де військові. Але зрештою, якщо буде багато, то ми передамо і в інші відділення, які потребують. Туди, де є малозабезпечені переселенці.”

В теперішній час важливо об’єднуватися та допомагати кожному українцю, переконаний представник штабу, Олег Шкрумида, тому вони надають допомогу як внутрішньо-переміщеним особам, так і місцевим мешканцям.

“Наша допомога в першу чергу націлена на внутрішньо переміщених осіб, пенсіонерів, малозабезпечених, багатодітних. Але слід зауважити, що зараз не тільки внутрішньо переміщені особи потребують допомоги,  а й люди які проживають тут. Вони зараз можуть бути в складних життєвих ситуаціях і не мають змоги заробити і потребують в першу чергу продукти харчування. Для дітей, до прикладу, потрібні памперси і знову ж таки продукти харчування. Я б сказав, що до нас звертаються зараз більше місцеві жителі ніж внутрішньо переміщені особи.”

Також волонтери наголосили, аби отримати допомогу кожен потребуючий може звернутися до їхнього штабу або ж написати їм у соціальних мережах.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua