Онлайн TV FM радіо FM пауза

У ліцеї №3 оновили шкільну їдальню

u litsei №3 onovyly shkilnu idalniu - У ліцеї №3 оновили шкільну їдальню - rai.ua Новини

У ліцеї №3 оновили шкільну їдальню, тепер тут не лише смачно, але й комфортно та безпечно. Нові меблі, роздаткові та широкий асортимент. Враховуючи, що їдальня у підвальному приміщенні, тут встановили потужну вентиляцію.

Крім того, тепер  учні та вчителі можуть розраховуватися за харчування та смаколики  банківською карткою або гаджетами, на яких є електронний гаманець.

Раніше безготівковий розрахунок впровадили у ліцеях №23 та №10. Це окрім зручності впливає також на швидкість обслуговування. Черги у цих їдальнях зменшились, а обслуговування покращилось. 

Також у ліцеї №3 розширили сховище. Це зручно, адже, якщо під час обіду буде тривога, діти продовжуватимуть їсти, не відволікаючись. Пріоритетними у закладах освіти каже міський голова Руслан Марцінків, залишаються безпека дітей та енергозбереження , щоби маленькі франківці могли у теплі та затишку здобувати знання. 

У ліцеї тепер діють два укриття, які здатні убезпечити усіх школярів першої чи другої зміни.  Також цьогоріч тут відкрили сучасний клас безпеки. Його також використовують не лише як навчальне приміщення, але й сховок на випадок тривоги. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua