Подружжя готують особливі вареники, які волонтери передають нашим військовим на передову.
Раніше пані Тетяна мешкала у Києві. До Івано-Франківська жінка переїхала 4 роки тому, коли познайомилась з своїм чоловіком – паном Володимиром. Розповідає, свою волонтерську діяльність розпочала ще під час Революції Гідності.
Під час АТО жінка не припинила годувати воїнів. Іноді вареники на фронт возила разом з іншими волонтерами. А після повномасштабного вторгнення почала ще активніше готувати вареники, щоб військові були ситі. Каже, цей рецепт у її родині передавався з покоління в покоління.
Начинка вареників може бути різноманітною – як солоною, так і солодкою. Вареники на передову відправляють кожна два тижні. В один термос вкладають 7 штук. Взимку, каже пані Тетяна, відправляють більше.
Допомагає пані Тетяні її чоловік – Володимир. В основному він привозить інгредієнти. А ще – допомагає із приготуванням.
Крім вареників, зараз подружжя готує бійцям різноманітні закрутки. І незабаром їх теж перадаватимуть на фронт.