Онлайн TV FM радіо FM пауза

Смачні історії: рум’яно-зелені панкейки зі шпинатом

pankeiky - Смачні історії: рум'яно-зелені панкейки зі шпинатом - rai.ua Новини

Розпочати день із пухких яскраво-зелених панкейків зі шпинатом означає отримати заряд енергії та настрою на цілий день.

Довго смажити шпинатні панкейки не потрібно — щойно на поверхні з’являться бульбашки, перевертайте й підсмажуйте з іншого боку. Легка золотиста скоринка означає, що панкейки готові.

Подавайте зі сметаною, вершковим соусом чи густим йогуртом. Доповнити страву можна свіжими овочами, м’ясом або шматочком слабосоленої сьомги.

  • ІНГРЕДІЄНТИ:
  • Шпинат – 150 г
  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Рослинна олія – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сметана – 200 г
  • Сода – дрібка
  • Розпушувач – 1 ч. л.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У великій посудині перемішуємо сметану, яйця, олію, сіль та цукор.
  2. Шпинат розморожуємо, збиваємо у блендері до однорідності, разом із молоком додаємо до яєчно-сметанної маси.
  3. Просіюємо борошно, змішуємо з розпушувачем та дрібкою соди. Додаємо до шпинатної суміші.
  4. На розігріту сковороду невеликими острівцями викладаємо тісто. Підсмажуємо з двох боків до готовності.

Поливаємо сметанкою та смакуємо теплими!

ДЖЕРЕЛО

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua