Онлайн TV FM радіо FM пауза

Сомалієць зарізав двох людей у ​​німецькому місті. Відео

Новини

Напад із ножем у німецькому місті Людвігсгафен. Виходець із Сомалі вбив двох чоловіків 20 та 35 років у центрі житлового району. Потім вирушив до аптеки, де серйозно поранив ще одного 27-річного чоловіка.

Поліціянти відкрили по нападнику вогонь. Зараз він у реанімації.

Мотив досі не зрозумілий. У поліції кажуть, що нападу передувала сварка. Проте чи були знайомі злочинець та його жертви, поки невідомо. Наразі поліція шукає свідків, щоб з’ясувати всі обставини нападу.

Мер міста Людвігсгафен розпорядилася розвісити жалобні прапори та назвала інцидент «жорстоким актом, який наповнює її жахом». А міністр внутрішніх справ землі Рейнланд-Пфальц повідомив, що розслідування йде у всіх напрямках.

Напад викликав дискусії у суспільстві щодо міграції. Багато німців незадоволені тим, що деякі ЗМІ повідомили про нападника, не вказавши його національності. А праві сили сказали, що цей інцидент є показником неспроможності політики приймання мігрантів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua