Онлайн TV FM радіо FM пауза

Масштабна операція: у Євросоюзі арештували 130 підозрюваних у торгівлі людьми. Відео

Новини

Поліція в усьому Євросоюзі арештувала близько 130 осіб, яких підозрюють у торгівлі людьми. Це була спільна операція, у якій брали участь 22 країни. Про це заявив Європол — поліційна служба ЄС, головний офіс якої в Гаазі.

У німецькому місті Оснабрюк провели обшуки в 36 об’єктах нерухомості й арештували 18 осіб. Водночас, як каже місцева поліція, вона зібрала достатньо доказів.

Загалом в операції взяло участь 15 країн ЄС, плюс Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Північна Македонія, Сербія, Україна, Велика Британія і Ліхтенштейн. Залучили майже 23 тисячі правоохоронців.

Операцію координувало Frontex — прикордонне агентство ЄС. Воно перевірило майже мільйон людей та 200 тисяч транспортних засобів на морських, сухопутних і повітряних кордонах, через які пролягають найжвавіші маршрути до ЄС. У результаті виявили понад 100 можливих жертв торгівлі людьми.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua