Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські рятувальники влаштували спортивне дійство з нагоди Дня захисту дітей. Відео

Новини

Подарувати дітям позитивні емоції, яких в час війни так не вистачає – прикарпатські рятувальники спільно з Нацполіціїю та Нацгвардією на стадіоні “Юність” організували спортивне дійство з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Справжня пожежна машина, можливість приміряти бойовий одяг рятувальника та побувати у салоні пожежно-рятувального автомобіля – чи не це завжди захоплює дітей. Цьогоріч на свято прийшли не лише маленькі прикарпатці, але й дітки, тимчасово переміщені з тих областей, де зараз ведуться активні бойові дії. Тому дорослі приклали максимум зусиль аби для дтей створити незабутнє свято.

Найцікавішою частинкою святкового дійства стала пожежна естафета, під час якої хлопчикам та дівчаткам довелось долати непрості випробування.

Допоки учасники проходили складну дистанцію, то їхні друзі – вболівальники підтримували, як могли. Звичайно, що в такій естафеті перемогла дружба.

А ще рятувальники розповіли діткам про діяльність пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, а також про виклики, на які доводиться виїжджати іванофранківським вогнеборцям; як рятують людські життя і майно від пожеж та інших небезпечних ситуацій.

За свої старання діти отримали від рятувальників цікаві подарунки з символікою служби ДСНС. А щоб в подальшому дітки змогли уникати різноманітних небезпек, їм вручили тематичні листівки застережливого характеру щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua