Великодню випічку готували за традиційним рецептом. Усе для того, щоб зберегти рідне українське. А готові паски передадуть воїнам на передову та у благодійну організацію «Час добра».
Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Новосьолов пояснює, нині з рецептом паски часто експериментують. А в час війни важливо пригадати своє рідне.
Відтак для паски використали прості інгредієнти, які точно є у кожної господині. Це борошно, яйця, вершкове масло, цукор, цедра лимона, коньяк, дріжджі та молоко. Оздоблювали паску теж самостійно.
Декан факультету туризму розповідає, паски на передову і дітям-сиротам печуть далеко не вперше. Адже війна в Україні триває вже давно. Однак цьогоріч цей біль відчули усі українці.
Працівникам університету вдалось спекти понад сотню пасок. Передадуть їх найближчим часом, щоб встигнути до свята.