Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Прикарпатському університеті провели онлайн майстер-клас з випікання пасок. Відео

screenshot 1 8 - У Прикарпатському університеті провели онлайн майстер-клас з випікання пасок. Відео - rai.ua Новини

Великодню випічку готували за традиційним рецептом. Усе для того, щоб зберегти рідне українське. А готові паски передадуть воїнам на передову та у благодійну організацію «Час добра».

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Новосьолов пояснює, нині з рецептом паски часто експериментують. А в час війни важливо пригадати своє рідне.

Відтак для паски використали прості інгредієнти, які точно є у кожної господині. Це борошно, яйця, вершкове масло, цукор, цедра лимона, коньяк, дріжджі та молоко. Оздоблювали паску теж самостійно.

Декан факультету туризму розповідає, паски на передову і дітям-сиротам печуть далеко не вперше. Адже війна в Україні триває вже давно. Однак цьогоріч цей біль відчули усі українці.

Працівникам університету вдалось спекти понад сотню пасок. Передадуть їх найближчим часом, щоб встигнути до свята.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua