Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломойський збирає податки ефективніше за регіоналів

Дніпропетровщина, як і раніше, залишається одним із найспокійніших регіонів України, де не просто зберігається політична стабільність, а й відновлюються економічні показники. Так, за 4 місяці 2014 року до місцевих бюджетів області акумульовано 2,8 млрд грн доходів. Цей показник на 43,5 млн грн (1,6%) перевищує план. А це означає, що економіка регіону розвивається, стабільно працюють підприємства, а люди отримують зарплати.

Стабільно надходять кошти й до обласного бюджету. Так, за 4 місяці 2014 року доходи обласного бюджету склали понад 1 млрд грн, що на 2,5 млн грн (0,2%) перевищує план.

Експерти наголошують, що Дніпропетровщина демонструє стабільну політичну ситуацію, націленість громадян на мирну працю, всупереч всім провокаціям ззовні. Це дозволяє регіону не лише стримати спад економічних показників, а й поступово їх нарощувати, що позитивно впливає на подальший розвиток регіону.

Нагадаємо, однією з ключових задач, які ставив перед собою і своєю командою Ігор Коломойський, обіймаючи посаду голови Дніпропетровської ОДА, було налагодження діалогу з бізнесом і «припинення практики залякувань і податкового тиску».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua