Онлайн TV FM радіо FM пауза

Із таємного засідання Ради прогнали комуністів

Про це він сповістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

З парламенту вигнали комуністів. Вперше в історії незалежної України. Через їхню антиукраїнську провокативну діяльність“, – написав нардеп.

Він також висловив надію, що “це буде початком кінця і скоро парламент прийме рішення про заборону діяльності КПУ, як це давно зробили в європейських країнах”.

До того ж Олександр Бригинець у своєму Facebookзаявив, що причиною того, що компартію “вивели із залу” стали “сепаратистські заяви Симоненка”.

“Цю норму в регламенті вишукав Ляшко і ініціював видалення. Комуністів в залі немає”, – додав нардеп.

Додамо також, що нардепи підтримали заклик Ляшка. До того ж регіонали покинули зал разом із комуністами. Кажуть, що зробили це із солідарності, інформує кореспондент iPress.ua.

Сьогодні відбувається закрите засідання Ради. к повідомив перед початком засідання народний депутат із фракції партії УДАР Сергій Каплін сьогодні на закритому засіданні очільники силових відомств звітуватимуть перед депутатами про проведення антитерористичної операції на півдні і сході України.

Зокрема, на засіданні планують вислухати звіти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, секретаря РНБО Андрія Парубія та решти очільників силових структур.

У відкритій частині засідання ВР депутати планують розглянути низку законопроектів. Зокрема, № 4785 про внесення змін до деяких законів щодо вдосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації.

Крім того, депутати планують внести зміни до закону “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” у частині щодо права на освіту.

29 квітня в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, закриваючи парламентське засідання у формі громадських слухань з питань обговорення внесення змін до Конституції України, проінформував, що наступного разу парламент збереться 6 травня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua