Онлайн TV FM радіо FM пауза

8 українських кораблів прибули з Криму в Одесу

8 кораблів вітчизняних Військово-Морських Сил увійшли в Практичну гавань Одеси. Серед суден, які прибули у «місто-перлину у моря»: навчальні катери «Нова Каховка», «Чигирин» і «Сміла», пасажирський катер «Іллічівськ», гідрографічний катер «МГК-1857», протипожежний катер «Борщів», рейдові водолазні катера «Ромни» і «Токмак”.

За словами виконуючого обов’язки заступника начальника Академії ВМС імені Нахімова капітана Аркадія Степаненка, передислокація трьох навчальних катерів пройшла успішно.

«Технічна готовність катерів дозволяє виконувати завдання за призначенням. Це, в свою чергу, дозволить курсантам академії проходити морську практику на цих навчальних катерах і вдосконалювати свою морську виучку і знання», – повідомив Степаненко.

В свою чергу начальник пошуково-рятувальної служби командування ВМС України капітан Віктор Двухшорстнов розповів, що у справному стані знаходяться й протипожежний катер «Борщів», а також рейдові водолазні катери «Ромни» та «Токмак», які захопили росіяни у Криму в березні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua