Із журналістики у невеличке крафтове виробництво. Франківка Ростислава Мартинюк варить унікальні сливові соуси. Усе ропочалось із експериментів, а нині дівчина пропонує чотири варіанти смаків.
Професійне вигорання змусило франківську журналістку Ростиславу Мартинюк шукати нове хобі. Розповідає, пробувала чимало занять, зокрема ІТ. Утім, все було марно.
Спершу Ростислава спробувала приготувати соус з ожини. Втім, експеримент виявився невдалим. Дівчина не здалась. Почався сезон слив і вона вирішила зварити соус саме з цих фруктів. Вийшло смачно і тепер в асортименті Ростислави аж чотири варіанти сливових.
На цьому Ростислава зупинятись не збирається. Й вже міркує над новими рецептами із інших фруктів та ягід.
А яка ваша реакція?
+1
1
+1
+1
+1
+1
+1
+1
1