Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині презентували фотовиставку Михайла Мазура. Відео

Новини

На Верховинщині презентували фотовиставку Михайла Мазура «У горах моє серце …». Більшість презентованих світлин демонструють святкове життя гуцулів. Адже автор зафіксував миті, двох великих фестивалів цього краю: “Полонинське Літо” та “Гуцульська Колєда”.

Експонує її в історико-краєзнавчому музеї « Гуцульщина», що у Верховині. Тут запевняють, автору вдалось показати справжню красу цього краю  та його людей.

Сам фотограф  Михайло Мазур родом із Рогатинщини. Проте,  каже  це не завадило йому ще в 70-х роках, закохатися у гуцульський край. А тому й старається популяризувати його у своїх роботах.

Більшість світлин із представлених фотопейзажів та портетів зроблено під час проведення великих гуцульських свят. Це фестивалі “Полонинське Літо” та  “Гуцульська Колєда”.  Експонуватимуть  виставку “У горах моє серце…” в музеї “Гуцульщина” впродовж цілого місяця. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua