Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатець LOOKINICH випустив лірик-версію треку “Відпусти”. Відео

Новини

Небагато часу пройшло з виходу оригіналу треку LOOKINICH “Отпусти”, а співак з Прикарпаття вже випустив декілька альтернативних версій та реміксів, щоб всі слухачі на будь-який смак знайшли щось для себе.

Так, зараз він випустив ліричну версію «Відпусти», яка є більш романтичною та мелодійною. Не дивлячись на те, що пісня все ж про розставання, після прослуховування не виникає почуття суму, пише РАІ.

У новій пісні співак закликав чесно говорити про свої почуття й відпускати, якщо вони пройшли. Не боятися розлучатися, адже обов’язково прийде нове. 

Слухайте ліричну версію пісні «Відпусти» від LOOKINICH на всіх музичних платформах за посиланням https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/2136

Святослав LOOKINICH (Святослав Евгенович Лукинич) – український співак, автор пісень та композитор. Народився 1 вересня 1991 року в місті Коломия Івано-Франківської області. Свій творчий шлях розпочав ще у шкільному хорі. Паралельно навчався у художній школі, яку закінчив з відзнакою. Пізніше вступив у педагогічний коледж на факультет образотворчого мистецтва, спеціальність «Викладач малювання». Провчившись 3 роки, переїхав до Києва та поступив у Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука на факультет Декоративно-прикладного мистецтва, спеціальність «Художня кераміка».

Як повідомляло РАІ, гурт KALUSH і виконавець SKOFKA випустили ностальгічний трек “Додому”. У пісні реп-виконавці згадують власне дитинство, пронизаний запахом пирогів з вишнею дім, затишні сімейні вечері та сумують за бабусями й дідусями.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua