Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прокуратура викрила зухвалі махінації у львівському

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Зокрема, майже 200 тис грн. збитків завдано місту посадовою особою ЛКП «Львівавтодор» та директором приватного підприємства, які виконували реконструкцію комунального житлового будинку на вул. Мазепи, 27.Так, вказаний підприємець-підрядник завищив вартість та обсяги проведених ним ремонтних робіт на цьому об’єкті майже у чотири рази.

Водночас, інженер «Львівавтодору» такі документи підписав, без жодного огляду та перевірки виконаної підрядником реконструкції. Як наслідок, згадане підприємство безпідставно отримало майже 200 тис. грн. коштів з бюджету за роботи, які не проводило.Обвинувальний акт стосовно вказаних осіб прокуратурою Львова уже затверджено та скеровано до суду.

Директор комерційної структури підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст.366 КК України – заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення. Посадовцю «Львівавтодору» інкримінують ч. 2 ст. 367 КК України – службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Принагідно нагадаємо, що прокуратурою Львова встановлено аналогічний факт незаконного привласнення коштів міського бюджету під час реконструкції парку «Високий замок».

Зокрема, у зловживаннях, які спричинили розтрату понад 600 тис грн., обвинувачується начальник відділу управління капітального будівництва Львівської міської ради та директор підприємства-підрядника.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua