Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті розшукали зниклого 15-річного хлопця

Новини

Працiвники ювенальної превенцiї розшукали 15-річного хлопця, який у четвер, 15 квiтня, близько 15 год пiшов зi школи i не повернувся додому. Його виявили у середмiстi Коломиї 16 квiтня близько 12 години.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Повідомлення про те, що зі школи додому не повернувся 14-річний мешканець села Воскресінці надійшло 16 квітня на світанку. Відразу поліцейські розпочали пошуки неповнолітнього. Вони ретельно обстежили село та його околиці, але дитини ніде не було. Водночас встановлювали коло спілкування школяра і таким чином довідалися, що він може перебувати в Коломиї.

Правоохоронці максимально охопили пошуками територію міста, спілкувалися з місцевими мешканцями і перехожими, відтак натрапили на слід розшукуваного хлопця у центральній частині Коломиї. Перевіряючи вулицю за вулицею, коломийські ювенали виявили дитину на одній з них.

З підлітком вже провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому та передали його батькам.

Як повідомляло РАІ, на Прикарпатті розшукали 17-річного мешканця села Старі Кути Косівського району Любомира Бородайлюка, який 11 квітня пішов з дому та не повідомляв рідних про своє місцеперебування.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
rai.ua