Онлайн TV FM радіо FM пауза

Приміщення для зберігання грошей у Нацбанку атакували щури

Пізно вночі у приміщеннях для зберігання готівкових грошей Національного банку України пролунав сигнал тривоги. До місця виклику негайно прибули вісім патрулів Державної служби охорони. Разом із штатними охоронцями закладу та відповідальними особами бійці ДСО спустилися до означених приміщень. Двері були не зламані, але спеціалізовані лазерні прилади продовжували подавати сигнали про наявність у кімнатах об’єктів, що рухалися.

Працівники банку ввели відповідні коди, і багатотонні двері відчинилися автоматично. Люди зайшли до сховища та остовпіли. Скрізь бігали величезні щури та смачно жували гривневі та доларові купюри.

Для припинення зухвалого пограбування правоохоронці змушені були застосувати табельну зброю. Після кількох пострілів у стелю хвостаті розбійники порозбігалися хто-куди.

За фактом зухвалого нападу були затримані двоє його організаторів. Ними виявилася дуже рідкі у природі сумчасті суматранські щури. У сумках гризунів були знайдені речові докази, а саме мініатюрні рації та схеми евакуації з приміщень Національного банку України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua