Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Сумщині чоловік влаштував стрілянину по власній родині

До Сумського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що житель одного із сіл влаштував стрілянину по власній родині. Міліціонерам, які одразу приїхали за викликом, обеззброїти та затримати чоловіка допомогли місцеві жителі, які були свідками події майже з самого початку, повідомили у прес-службі сектора зв’язків з громадськістю Управління внутрішніх справ України в Сумській області.

Ввечері чоловік прийшов додому в стані сильного алкогольного сп’яніння. Що спричинило його лють, затриманий не пам’ятав. Спочатку «знімав стрес», ламаючи меблі у власній оселі, після чого вирішив зайнятись «перевихованням» власної родини. Із пістолетом в руках він накинувся на співмешканку і трьох неповнолітніх дітей.

Почалась стрілянина. Аби врятувати наляканих дітей, жінка виштовхнула їх через вікно на вулицю, після чого намагалася втекти сама. Чоловік кинувся за нею вулицями села. Зупинили домашнього тирана односельці та правоохоронці, які приїхали за викликом.

«Збудженого чоловіка у стані сильного алкогольного сп’яніння доставили у райвідділ,- повідомив начальник Сумського райвідділу міліції Сергій ЧМІЛЬ. – Як з’ясувалося, раніше він неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, був засуджений і за зберігання зброї, і за хуліганство. Пістолет, з якого він стріляв цього разу, виявився пневматичним».

Стосовно чоловіка було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 і ч.1 ст.115 «Замах на вбивство» Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, покаранням за скоєне могло стати від 7 до 15 років позбавлення волі. До рішення суду він перебував удома. Але так і не дочекався вироку Феміди – вкоротив собі віку, не залишивши жодних пояснень щодо прийняття такого рішення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua