Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Буковині два міліціонери збували наркотики

На Буковині затримали двох міліціонерів, які організували канал постачання з Івано-Франківської області на територію Чернівецької області наркотичних засобів з метою їх подальшого збуту.

Про це повідомили у МВС України.

Міліціонери сприяли постачанню наркотичного засобу «канабіс» та  лікарського засібу, до складу якого входить наркотична речовина «бупренорфін», вартістю понад 23 тисячі гривень.

Перешкодили збуду наркотичних засобів оперативники відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Чернівецькій області та їхні колеги з Департаменту внутрішньої безпеки МВС.

Оперативники задокументували протиправну діяльність злочинної групи, яка складалася з оперуповноваженого одного з підрозділів БНОН Івано-Франківської області та оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з лінійних відділів УМВС України на Львівській залізниці.

Прокуратурою Чернівецької області стосовно вказаних працівників міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua