Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті 37-річний чоловік відгамселив восьмикласника через сніжку. Відео

Новини

На Прикарпатті 37-річний чоловік відгамселив восьмикласника через те, що хлопець випадково потрапив сніжкою у його доньку.

Все це сталося під час уроків на подвір’ї сільської школи. Дівчинку зустрічав після уроків батько. Чоловік забіг на шкільне подвір`я, спочатку змусив хлопця вибачитися за сніжку, а після того, за словами хлопчика, кинувся на нього з кулаками.

Однокласник завів Василя до вчительської. Згодом педагоги відправили його у супроводі брата додому. Живуть діти високо в горах, то ж від центральної дороги довелося йти ще більше кілометра по бездоріжжю. Вдома Василеві погіршало. Мати викликала швидку.

 Однак у районній лікарні хлопчика оглянули та відпустили. Наступного дня жінка відвезла сина до сусідньої райлікарні, де його госпіталізували  на три дні.

Наразі чоловіка підозрюють у завданні легких тілесних пошкоджень. Та після проведення експертизи у поліції не виключають перекваліфікації статті. Василь же більше до школи не повернеться. Його, разом із братом, батьки перевели до школи у сусідньому селі.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua