Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші на гарячому затримали іноземців, які намагалися обікрасти будинок

Злодіїв-іноземців у помешканні застала власниця будинку. За вчинене зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

45-річна калушанка відразу звернулася до чергової частини Калуського відділу поліції і повідомила про те, що застала в квартирі сторонніх осіб.

Як з’ясували поліцейські, зловмисники, відтиснувши вікно, проникли в квартиру потерпілої. Чоловіки прихопили ювелірні вироби та із чужим майном намагались втекти, однак на місці події були затримані працівниками поліції.

Зловмисники – 45-річний та 27-річний громадяни іншої держави. Як було встановлено слідчими, чоловіки тимчасово проживають у Львівській області. У підозрюваних вилучили золотий перстень, сережки, три срібні перстні, годинник, двадцять найменувань біжутерії.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою вчинення кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua