Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші молодик викрав автомобіль із заправки

Як з’ясували правоохоронці, автомобіль «ВАЗ 2101», залишений власником на території автозаправної станції в райцентрі, тиждень тому угнав 24-річний житель одного з сіл Калущини.

 Встановлюючи обставини зникнення легковикауночі 8 лютого, поліцейськінайпершедовідалися, що 31-річний житель Болеховазалишив свою машинупоопівночі нанеосвітленій ділянці біля АЗС, до того ж ізключами у салоні. Коли ж наступного дняповернувся до цього місця, то автівки вже невиявив.

 Згодом під час здійснення оперативно-озшукових заходів в рамкахрозпочатого за цимфактом кримінального провадження працівникиполіціївстановили, що машину угнали насвітанку. Правоохоронці маютьпідставивважати причетним до цього злочинумолодого чоловіка, який тієї ночірозважався зкомпанією в Калуші. Як наразі відомо, він сів закермо чужогоавтомобіля та повіз товаришів замісто. Далі, як запевняє підозрюваний, машину вони залишили на березі річки, а самі подалисягеть. Утім, коли заякийсь час вирішилиповернулися і забрати «Жигулі», то виявилизникненняавтомобіля. Куди ж поділася угнана машина слідству ще належить з’ясувати.

 Зауважимо, що за скоєне незаконнезаволодіння транспортним засобомфігурантукримінального провадження може загрожуватипокаранняштрафом від однієї тисячі до однієїтисячі двохсот неоподатковуванихмінімумівдоходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’ятироків, або позбавленнямволі на той самий строк. Наразі вирішуєтьсяпитанняпро обрання йому міри запобіжногозаходу.

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua