Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліція Прикарпаття затримала чотирьох підозрюваних у вчиненні розбою в селі Горохолино

До поліції надійшло повідомлення від жительки с.ГорохолиноБогородчанського району про те, що опівдні, 7 лютого, близько 14 години двоє невідомих осіб чоловічої статі зайшли до будинку та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи грошовими коштами в сумі 5000 доларів США.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що 07.02.2016 близько 14:10 год. двоє невідомих осіб у масках, з метою заволодіння чужим майном, проникли в житловий будинок у с.Горохолино Ліс, де з погрозою застосування фізичного насильства щодо господині, предметом, зовні схожим на зброю, зв’язали їй руки та ноги мотузкою, після чого відкрито викрали гроші в сумі 5000 доларів США та з місця події скрились.

Вжитими заходами встановлено, що 07.02.2016 біля 13.00 год., реалізуючи свій злочинний намір та, переслідуючи мету заволодіння чужим майном, за попередньою змовою, ще з двома зловмисниками (усі четверо місцеві жителі один із них неповнолітній), знаходячись в смт. Богородчанах, зателефонували до 43-річного жителя Горохолино та, під приводом замовлення проекту будинку, домовився зустрітись з ним у райцентрі. Простеживши та, отримавши інформацію про те, що господар по місцю проживання відсутній, а вдома знаходиться лише дружина, вчинили розбійний напад.

В ході проведення оперативних заходів їх було затримано. Відомості проподію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення про підозру та обраннязапобіжного заходу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua