Онлайн TV FM радіо FM пауза

Тлумацька поліція затримала угонщика автомобіля

В ході проведення слідчих (розшукових) дій по кримінальному провадженню щодо вчиненого попередньо угону автомобіля, виявилося, що із салону автівки пропав і дороговартісний мобільний телефон власника.

Як повідомлялось раніше, мешканець Тлумацького району викрав автомобіль у свого 25-річного знайомого. По дорозі до розважального, закладу 30-річний зловмисник, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги у кювет, де і залишив автомобіль. Викрадену автівку поліція знайшла та повідомила власнику. Однак, при огляді транспортного засобу потерпілий не виявив свого мобільного телефону, залишеного в салоні перед угоном. Як з’ясувалося в ході слідства, угонщик був не самий, а із 19-річним товаришем, який і поцупив дороговартісний пристрій. На підставі отриманих доказів причетності до крадіжки як автомобіля так і мобільного телефону поліцейські затримали підозрюваних.

За цими фактами кримінальних правопорушеннь розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua