Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші спіймали злодія каналізаційних люкій

«З території районної лікарні невідомий чоловік намагаєтьсявикрасти каналізаційний люк», із таким повідомленням звернуласязаявниця до місцевого відділу поліції.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи, по «гарячихслідах», було затримано раніше судимого 34-річного місцевого мешанця.Зловмисник, знявши люк, відразу направився у пункт прийому металобрухту, де спробував реалізувати викрадане. Саме там із люком у руках і засталийого поліцейські.

У вчиненному чоловік зізнався, оскільки факт очевидний, та пояснив, щокрадіжку вчинив з метою власного збагачення. Як з’ясувалось, такий спосібзаробітку він використовує не вперше, адже при перевірці встановлено, що вминолому він уже притягався до кримінальної відповідальості за вчиненнямайнових злочинів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за скоєння кримінальногоправопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінальногокодексу України. Також правоохоронці проводять заходи, спрямовані нанедопущення крадіжок предметів із металу та перевіряють усіметалоприймальники міста.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua