Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці затримали двох чоловіків за крадіжку гаманця

До правоохоронців звернулася мешканка Тернопільщини, яка наразі працює у Городенці. Дівчина розповіла, що її пограбували два молодики, один з яких віднедавна був її залицяльником.

Потерпіла повідомила міліціонерам ім’я хлопця, вказала, у якому селі він живе, а також описала автомобіль, у салоні якого у неї під погрозами відібрали гаманець з грошима та банківськими картками.

Обстежуючи територію райцентру, на одній з вулиць міста міліціонери виявили розшукувану машину. Через півгодини 22-річного мешканця одного з сіл Городенківщини, якого серед перехожих упізнала пограбована дівчина, затримали та доставили до райвідділу міліції. Невдовзі правоохоронці встановили місцеперебування його 23-річного родича-спільника, його також затримали.

Гаманець міліціонери вилучили у салоні знайденого автомобіля. Тепер це один з речових доказів у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом пограбування. За його скоєння підозрюваним загрожує, відповідно до частини другої статті 186 Кримінального кодексу України, покарання ув’язненням строком від чотирьох до шести років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua