Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє осіб загинуло в автопригодах на Івано-Франківщині. Фото

Двоє осіб загинуло в автопригодах на Івано-Франківщині Новини

Аварії з загиблими мали місце 23 жовтня у населених пунктах Тисменичани та Братківці, Івано-Франківської територіальної громади.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

У першому випадку у ДТП загинув керманич легковика. Відомо, що на ділянці автодороги сполученням «Івано-Франківськ – Надвірна», в селі Тисменичани, 57-річний водій «Volkswagen Sharan», мешканець Пасічнянської громади, виїхав на смугу зустрічного руху. Опісля, допустив зіткнення із вантажівкою «DAF». Останньою керував мешканець Більшівцівської громади, 1968 року народження.

Унаслідок ДТП керманич легковика від отриманих травм загинув на місці.

Водій вантажівки тверезий.

Наступна смертельна аварія мала місце цього ж дня о 21:30 у селі Братківці, Івано-Франківської громади. Керманич мотоцикла не впорався з керуванням та здійснив зіткнення із металевою огорожею домоволодіння. Від удару мотоцикліста відкинуло на проїзну частину дороги. В результаті дорожньо-транспортної пригоди керманич двоколісника, місцевий мешканець, 1966 року народження загинув.

За обома фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua