Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відбулась 34-а сесія Івано-Франківської обласної ради

Відбулась 34-а сесія Івано-Франківської обласної ради Новини

Розпочали із вручення обласних нагород землякам за їхню професійну та волонтерську діяльність. Дальше приступили до розгляду питань порядку денного, що стосувались життєдіяльності Прикарпаття.

Про це повідомляє Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА

Серед основних питань:

📌 про внесення змін до обласного бюджету на 2024 рік, в тому числі йдеться про розподіл коштів державної субвенції для забезпечення якісної, сучасної освіти у школах Прикарпаття;

📌про припинення КНП «Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини ІФОР» шляхом приєднання до КНП «Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги ІФОР».

📌про припинення шляхом ліквідації Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей ІФОР, який був створений 2019 року. До 2021 року соціальну допомогу тут отримали 60 дітей з числа сиріт, позбавлених батьківського піклування або й сім’ї, та 4 сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Окрім того, в сесійній залі заслухали низку питань, що стосуються звітності керівників соціальних, культурних та спортивних установ краю.

Фото: Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua