Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській області розпочинає роботу регіональна платформа для комунікації. Відео

В Івано-Франківській області розпочинає роботу регіональна платформа для комунікації. Відео Новини

«Діалог влади та бізнесу». В Івано-Франківській області розпочинає роботу регіональна платформа для комунікації. Її ініціював президент України Володимир Зеленський.

Очільниця Прикарпаття Світлана Онищук зазначає, вона покликана зміцнити співпрацю між підприємцями та владою. А також – стимулювати економічний розвиток краю.

У межах платформи будуть проводитись регулярні зустрічі. До них залучатимуть представників обласної військової адміністрації, центральних органів виконавчої влади, податкової служби, митниці, представники ТЦК, енергопостачальних та енергорозподільчих організацій. Директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Сергій Подошва каже, одне з найбільш актуальних питань – це логістика.

Голова правління Бізнес Асоціації Івано-Франківська Дмитро Романюк додає, економіка, зокрема й бізнес, нині у складній ситуації. А такі зустрічі будуть важливі у розумінні та вирішенні проблем, які виникають у підприємницькій діяльності.

Окрім того, під час брифінгу Івано-Франківська обласна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з Бізнес Асоціацією Івано-Франківська.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua