Онлайн TV FM радіо FM пауза

10 жовтня в Івано-Франківську відбудеться виїзна акція «День здоровʼя»

10 жовтня в Івано-Франківську відбудеться виїзна акція «День здоровʼя» Здоров'я

10 жовтня відбудеться виїзна акція «День здоровʼя», яка проводиться з ініціативи генерального директора ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», головного державного санітарного лікаря Руслана Савчука.

Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб

Захід розпочнеться 10 жовтня о 11.00 годині на Вічевому майдані Івано-Франківська біля медичного автобуса, та буде тривати до 16.00.

Івано-Франківський районний відділ ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» разом із колегами-партнерами проведе виїзну акцію «День здоров’я» для того, щоб івано-франківці змогли безкоштовно перевірити стан свого здоров’я, зробити щеплення під час «наздоганяючої» (catсh-up) кампанії з вакцинації проти дифтерії, кашлюку та правцю серед дитячого населення, а також проти дифтерії та правцю серед дорослого населення для тих, хто не отримав її вчасно згідно Календаря профілактичних щеплень, а також отримати консультації спеціалістів.

Щороку 10 жовтня відзначається Всесвітній день ментального здоров’я. Мета свята – привернути увагу кожної людини до психічного здоров’я.

Фізичний і психічний стан людини тісно взаємопов’язані між собою, тому під час заходу буде змога на безоплатній основі отримати такі послуги та консультації:

– профілактичні щеплення проти кору, паротиту, краснухи (КПК), дифтерії та правця (АДП-м), проти COVID-19;

– швидке тестування на COVID-19, гепатит В та С ;

– скринінгове тестування на ВІЛ/СНІД;

– електрокардіограма з розшифруванням;

– дерматоскопія;

– консультації кваліфікованих спеціалістів: кардіолога, офтальмолога, гінеколога, дерматолога, психотерапевта, а також сімейного лікаря з можливістю укласти декларацію;

– визначення вмісту глюкози в крові;

– вимірювання артеріального тиску;

– пульсоксиметрія;

– вимірювання антропометричних даних: маси тіла та зросту із розрахунком індексу маси тіла, вимірювання об’єму талії;

– проведення скринінгу, діагностики та моніторингу симптомів депресії, рівня тривоги, виявлення психотравми – анкета PHQ-9.

zd - 10 жовтня в Івано-Франківську відбудеться виїзна акція «День здоровʼя» - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua