Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся традиційний благодійний забіг. Відео

В Івано-Франківську відбувся традиційний благодійний забіг. Відео Івано-Франківськ

Майже дві тисячі людей з різних куточків України та світу взяли участь в 11-му Франківському півмарафоні. Традиційний благодійний забіг відбувся 6 жовтня. Цьогоріч організатори збирали кошти на адаптивні види спорту.

Учасники різного віку та з різних куточків України та світу мали забіги на дистанції від 100 метрів до 21 кілометра. Окрім спортивної мети, розповідає організатор Ігор Крицак, цьогоріч збирали мільйон гривень на придбання інвентаря для адаптивного спорту серед військовослужбовців та ветеранів.

Анна Сєлеєдкова вийшла на дистанцію разом з малюком – Левом. Військовослужбовця 128 бригади ТРО долучилась до забігу, аби нагадати про своїх полеглих побратимів.

Андрій Романюк – тренер з джиу джитсу – біг на дистанції 5 кілометрів. Каже, участь у Франківському півмарафоні бере не вперше. Цього разу до заходу залучив своїх вихованців та їх батьків.

Олександра Бабій до Франківська на півмарафон приїхала з Ужгорода. Участь у цьому заході бере вперше, утім, розповідає, займається бігом давно.

Переможцем забігу на 21 км став Артур Щіпановський з міста Хмельницький. Каже, що біг це його професія, а участь в цьому півмарафоні взяв вже втретє.

Під час півмарафону була ще одна з особових дистанцій – забіг, присвячений першому організатору Франківського півмарафону Сергію Караванцю. Він – воїн ЗСУ, який зник безвісти в боях на Луганщині у травні 2022 року. Загалом, можна було бігти дистанції завдовжки 5, 10 та 21 км. Також були дитячі забіги на 100, 400 та 1 000 м.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua