Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатка Леся Павлюк стала кращою вчителькою України

Прикарпатка Леся Павлюк стала кращою вчителькою України Івано-Франківськ

Івано-Франківська педагогиня Леся Павлюк стала кращою вчителькою України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Також вона перемогла і в номінації «Вибір українців».

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Цьогоріч народного вчителя вперше обирали на Дія.Освіта. В опитуванні взяли участь 13,5 тисяч людей. Чверть з них віддали свій голос саме за Лесю Павлюк, яка є вчителькою початкових класів ліцею № 7 Івано-Франківської міської ради.

«Вона – одна з перших у своїй школі почала працювати з інклюзією. Використовуючи інноваційні методи, ігрові технології та ментальну арифметику, Леся Павлюк забезпечує високі результати своїх учнів. А також вона активно займається розробкою нових методик і впроваджує їх у навчальний процес», – йдеться на сайті громадської спілки «Освіторія», яка виступила організатором національної відзнаки.

Цьогоріч свої заявки на участь у Global Teacher Prize Ukraine 2024 подали 1210 освітян, ще 2059 педагогів номінували українці.

«Пишаємося нашими талановитими педагогам, які формують майбутнє покоління та дають дітям міцний фундамент для розвитку. Вітаю пані Лесю Павлюк з перемогою у премії! Ваш праця – це вклад в успішне майбутнє України!», – йдеться у привітанні Світлани Онищук.

lesia - Прикарпатка Леся Павлюк стала кращою вчителькою України - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua