Онлайн TV FM радіо FM пауза

Доступне місто: в Івано-Франківську зробили пониження на ще одній ділянці. Відео

https://www.youtube.com/watch?v=WiOMStYw9_w Івано-Франківськ

Курс на доступність. В Івано-Франківську зробили пониження на ще одній ділянці – на Хіміків, 2-6. Тут не лише відремонтували тротуар та сходи, а передбачили і питання інклюзивності.

Прохання виконати тут ремонт поступило від мешканців. Зокрема, з прохання облаштувати зручний проїзд звернулась дружина полеглого захисника.

Ця ділянка є частиною великої програми доступності Івано-Франківська. Над нею працював радник голови громади, ветеран російсько-української війни Юрій Гапончук. Раніше він особисто проінспектував місто, аби визначити першочергові роботи. Адже сам не зі слів знає, на скільки важлива доступність обраного маршруту. 

Мешканці вдячні за реконструкцію. Адже тут спроектували зручний з’їзд як для маломобільних людей, так і для батьків з дитячими візками.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків зазначає, кожна вулиця в місті має бути зручною.

Раніше пониження зробили від обласної лікарні до центру міста, відремонтували ділянку на Старозамковій біля військової поліклініки. Також – поруч дитячої лікарні, пологового та вул. Матейки, поблизу «Дому воїна» на Січових Стрільців та Мазепи, на перехресті вулиць Любомира Гузара, Галицької та Дністровської. Доступними вдалося зробити і чимало пішохідних переходів у різних мікрорайонах міста. Зокрема, на вулицях Миколайчука, Стуса, Деповській, Вовчинецькій, Сагайдачного, Коновальця, Надрічній, Шпитальній та інших. На цьому роботи не припиняються. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua