Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську поліцейські провели урок із криміналістики

В Івано-Франківську поліцейські провели урок із криміналістики Івано-Франківськ

Про сучасні методи криміналістики та розслідування злочинів розповіли здобувачам освіти Івано-Франківського ліцею безпекового спрямування співробітники відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління обласної поліції Михайло Ткачук, Ігор Ковбаса та Оксана Ільків.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Інформативне заняття розпочалось з ознайомлення ліцеїстів з професією спеціаліста-криміналіста, основними завданнями, які покладені на підрозділ та особливості їхньої роботи. Також, розповіли здобувачам освіти основи роботи у сфері безпеки та правопорядку та розслідування злочинів.

В ході занять поліцейські продемонстрували ліцеїстам пересувну криміналістичну лабораторію, її технічні можливості та оснащення. Розповіли про види валіз криміналістів, що мають у використанні, а також їхнє призначення. Експерти поетапно розповіли з чого починається огляд місця події, значення новітніх технологій, таких як аналіз ДНК.

Надалі, перейшли до практичної частини, показали як правильно знімати відбитки пальців, засоби фіксації, вилучення та пакування речових доказів.

Зосередились спеціалісти-криміналісти на документуванні злочинів, пов’язаних зі збройною агресією. Зокрема, продемонстрували навички використання квадрокоптерів, розповіли про доцільність їхнього використання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua