Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті відбувся другий тур для підприємств-експортерів. Відео

На Прикарпатті відбувся другий тур для підприємств-експортерів Новини

На Прикарпатті відбувся вже другий навчальний тур для підприємств-експортерів західних регіонів України. Його організували в рамках проєкту «USAID підтримує Івано-Франківську ТПП у проведенні курсу тренінгових та консультаційних послуг для менеджерів з експорту», який реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

Цього разу учасники відвідали Калущину. Перша локація – підприємство «Моторімпекс», яке спеціалізується на виробництві промислово-гідравлічних систем, циліндрів та блоків. 

Далі – учасники навчального туру відвідали компанію «Сузір’я». Вони виробляють повний спектр товарів для домашніх улюбленців – корм, ласощі та навіть одяг. Компанія на ринку вже більше 30 років. Основна частина в Харкові, а в 2022 та 2023 роках підприємство релокувало частину виробництва в Калуш. Директор департаменту виробництва Дмитро Коваль провів екскурсію та розповів про основні процеси компанії. 

Компанія «Уніплит» – лідер деревообробної галузі України в сегменті виробництва ДВП, фанери та пиломатеріалів. Заступниця директора загальних питань та правової роботи компанії Ліліана Пенгрин каже, як і до повномасштабного вторгнення, так і тепер – експортують в Європу більшу частину продукції. 

Останньою локацією стаді-туру стало підприємтсво «Унібрук». Вони спеціалізуються на виробництві тротуарної плитки та бордюрного каменю методом вібропресування. На ринку компанія з 2017 року. 

Враженнями від поїздки по підприємствах області поділились учасники туру.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua