Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті відбувся другий міжнародний форум «Івано-Франківська область – надійний партнер»

міжнародний форум «Івано-Франківська область – надійний партнер» Новини

Співпраця між країнами. В Івано-Франківську відбувся другий Міжнародний форум «Івано-Франківська область – надійний партнер». Його мета – розширення співробітництва, пошук нових партнерів та започаткування спільних ініціатив у різних сферах. Перший такий форум провели торік у грудні. Тоді піднімали питання підтримки ВПО, реабілітації, ветеранської політики та сфери охорони здоров’я.

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук зазначає, що ці питання залишаються актуальними і нині, але другий форум присвячений виробництву в області. 

Делегація Румунії приїхала в складі 50 представників. Це керівники великих підприємств, установ та заводів з різних сфер. Для порівняння у грудні на першому форумі країну представляло тільки 6 осіб. Голова Союзу українців Румунії Микола-Мирослав Петрецький розповідає, що Румунія справді зацікавлена в допомозі Україні. 

До форуму долучилися майже дві сотні учасників, серед них – країни, з якими вже втілено чимало проєктів, а також нові партнери, з якими тільки починають співпрацю. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua