Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відкрили оновлений Молодіжний простір. Відео

У Коломиї відкрили оновлений Молодіжний простір. Відео Новини

У Коломиї свої двері відкрив оновлений простір. Саме тут коломийська молодь зможе активно проводити час, зустрітися з однодумцями чи навчатися. Переоснащення простору відбулося в рамках програми «Мріємо та діємо» за фінансування USAID. 

Молодіжний простір – це місце, де молодь може розвиватися, навчатись та взаємодіяти з однодумцями. У новому коворкінгу учасники матимуть доступ до сучасних робочих зон для навчання, роботи та творчих проєктів. За допомогою американців на відновлення використали понад 60 тисяч доларів.

Історія створення такого приміщення розпочалася ще понад 6 років тому, увесь цей час активна молодь громадської спілки активістів працювала над тим, аби втілити в життя Молодіжний простір для коломиян.

Засновники Молодіжного простору розпочали роботу над проєктом ще до повномасштабної війни. Проєктна менеджерка Ірина Карашівська, згадує, як вона потрапила до команди простору.

Адміністратор Молодіжного простору Максим каже, що молодь з перших днів активно відвідує заклад. Тут все створено саме для молодих коломиян та гостей міста.

Також спеціально для маломобільних груп населення тут обладнали підйомник, тож кожен зможе потрапити у це приміщення. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua