Онлайн TV FM радіо FM пауза

Допомагав виїхати за кордон – повідомлено про підозру керівнику юрфірми

повідомлено про підозру Новини

Під виглядом юридичних послуг за 10-15 тис доларів США пропонував допомогу у виїзді за кордон – повідомлено про підозру керівнику юрфірми.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру 22-річному директору юридичної компанії у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон та перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України (ч. 3 ст. 332, ч. 1 ст. 114-1КК України).

За даними слідства, підозрюваний на Інтернет-сторінці очолюваної ним фірми під виглядом надання юридичних послуг шукав військовозобов’язаних чоловіків, які готові платити гроші за незаконний перетин державного кордону України. Він пропонував допомогу із отримання документів про відстрочку від призову на військову службу, а також сприяння в отриманні потрібних висновків військово-лікарських комісій для зняття з військового обліку

Вартість виготовлення документів для зняття з військового обліку або виїзду за кордон підозрюваний оцінював від 10 до 15 тис доларів США.

В ході досудового розслідування задокументовано низку фактів отримання ним грошей.

Наразі керівнику юридичної фірми повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення кримінального правопорушення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua