Онлайн TV FM радіо FM пауза

До Дня міста в Бурштині організували змагання на каяках. Відео

змагання на каяках Новини

Місто Бурштин святкує свій 470-ий Ювілей. В рамках святкування відбулися змагання на каяках серед команд ветеранів.

Змагання на каяках на Бурштинському водосховищі, яке організували до Дня міста, зібрало чималу кількість любителів водного спорту. Важливо, що участь в змаганнях взяли наші воїни-ветерани. Було чотири команди – від Бурштинської та Галицької громад, працівників Бурштинської ТА ДОБРОТВІРСЬКОЇ ТЕС.

Як розповів координатор по роботі з ветеранами на Бурштинській ТЕС Володимир Борисов, на схожих змаганнях вже побували у Добротворі, сьогодні ж гостинно усіх приймаємо вдома. 

Очільник громади Василь Андрієшин привітав усіх та побажав успіху, наголосив що саме в такий спосіб відзначаємо Ювілей міста Бурштина. Без гучних святкувань – це не на часі, але разом із тими, хто боронив та боронить свій край.

Від усіх енергетиків команди привітав директор Бурштинської ТЕС Вадим Сімаков.

Такі спортивні зустрічі, як каже ветеран, представник від команди Добротвірської ТЕС Андрій Королевич дуже потрібні сьогодні, бо згуртовують однодумців побратимів.

Заплив у 200 метрів стартував від мосту, команди старалися, осіння погода також не підвела, атмосферності заходу додавав ранковий туман, що стелився по водній гладі, Яку повсякчас порушували завзяті веслувальники. Першмии до фінішу прибула команда Бурштинської громади, другими – добротвірці, за ними команади Галичан та Бурштинських енергетиків.

Усіх учасників вітали того дня й волонтери, які тільки но повернулися з передової, привезли звідти щирі вітання для бурштинців.

Усі охочі мали можливість спробувати долучитися до веслувального спорту – попрацювати веслами на каяках. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua