Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківський художник Роман Бончук зображує на полотнах події війни. Відео

Новини

Зображує події війни, політиків та епізоди сучасної історії світу. А свої картини віддає на благодійні аукціон, які проводять в Україні та за кордоном, аби зібрати кошти для підтримки захисників. З початку повномасштабного вторгнення художник Роман Бончук безупинно допомагає наблизити перемогу.

Мистецтво як ще один крок до перемоги. Франківський художник Роман Бончук з перших днів повномасштабного вторгнення зображує на полотнах події, що відбуваються в Україні та світі. Кожній ситуації, яка впливає на історію, розповідає митець, присвячує серію робіт. А усе почалось із графічних робіт.

Усі роботи з першої серії нині експонуються на виставках у Британії. Митець каже, намагається реагувати на усі значні події. Утім, багато й пропустив, а ще раз відчути ті емоції, аби передати їх на полотні неможливо. Він додає, що своїми картинами хоче мотивувати людей переосмислювати ситуації, думати та працювати на перемогу.

Не оминає у своїй творчості Роман Бончук і події у світі. На його полотнах можна зустріти реакції на політику Китаю та Америки, а також Олімпійські ігри в Парижі.

Практично усі свої роботи Роман Бончук передає на благодійні аукціони, які проводяться як в Україні, так і за кордоном. А частину коштів спрямовує на Збройні сили України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua